Friday, January 29, 2010

Ulang Tahun ke-2 buat Tanganku...






Salam 'alaik,
erm, entri pertama untuk blog aku buat tahun 2010.
Sememangnya, kekangan masa serta kekurangan idea yang menyebabkan entri-entri aku asyik tertangguh...
Buat entri kali nie,
sekadar ingin memperingati Ulang Tahun Ke-2 aku PATAH TANGAN...
Akan ku sentiasa ingat tarikh nie... (ha 3x)
28.01.2008

Kepada penunggang motorsikal,
beringat ler selalu...
Malang x berbau beb...

Antara pengajaran yang aku dapat gali:-
- lai ci kang dah menjadi feveret aku sejak accident tu
- mulut tue jgn masin sgt
- kawan ketawa senang dicari, kawan susah cariler sendiri
- jangan malas nak servis motor
- jangan asyik berangan
- pengalaman mengajar erti kehidupan
- sentiasa berlapang dada kena kutuk
- insafi diri nie, x guna ada ego
- beli ar kereta baru...

p/s : hidup kena senyum...!

4 comments:

etuza said...

salam dzul.
Aik patah tanganpun ada hari jadi ke!. Apapun itu dzul lah ya.

Yazid Fauzi said...

salam.huiyo!ingat gak ko tarikh2 keramat ko ni ea.ak harap ko amik pengajaran,bukan setakat upload kat blog je utk tatapan umum.btw,ak terasa la.adakah ak kwn yg xbertanggungjawab?huhu.*jwb la sendiri*
heuheu.teruskan blogging.da bersawang kot blog ko ni.huhu.=)

Sharil said...

xsedar lak ko patah tngn dulu
hahaha

DzuLagiL said...

to etuza
wslm...haha
biasa ler tue

to Yazid Fauzi
wslm..
well, ko still kawan aku wlupun ko x bertanggugjwb....haha

to sharil
ah...ko masa tue kecik lg kut...