Monday, November 7, 2011

Berapa Harga Blog Korang?




Salam 'alaik,
wah, nampaknya bulan November telahpun membuka tirainya...
bulan nie antara bulan tersibuk sepanjang tahun nie....

Antaranya;-
1) Sambutan raya aidiladha
(hehe, x de ler sibuk mana...tp memang meriah)

2) Kenduri kahwin abang aku
(mcm-mcm kena fikir, mcm aku plak yg kahwin....)

3) Yang terpenting, peperiksaan semester...
(apsal payah bebenor nak study nie...)

4) Kena kemas rumah sewa
(harap-harap kat Kedah nie x banjir seteruk tahun lepas...)

Tapi,
entri kali nie bukan nak bercerita pasal aku....
kali nie, aku nak berkongsi satu laman web yang menarik untuk korang...
rasanya ramai pun yang dah tau...
anggapler sekadar refresh balik apa yang korang dah tau...
Web ini dapat menilai harga domain korang.
Bukan tu jer, segala informasi berkaitan statistik pengunjung, kedudukan web korang dan beberapa maklumat yang berkaitan....

Cara penggunaan: Mudah jer....
1) masuk link ini [bizinformation]
2) taip jer url korang
3) klik value


caption : harga blog aku



caption : harga web-web termahal kat Malaysia




p/s : sape yang nak beli blog aku nie? haha....

13 comments:

hawiz said...

nice info..hihi...=)..salam kenal..selamat hari raya..

Gen2Merah said...

thanx for sharing.. saya dah test nila blog saya.. tak mahal mana pun lagi.. ehehehe. blog yang masih banyak nak belajar..

salam ukhuwah ye..

.*.WiE.*. said...

byk jugak nilainya.. lebih dari nilai blog saya.. huhu..

| cik azeya | said...

blog saye berharge RM 3,610.82 . haha

DzuLagiL said...

to hawiz: sharing is caring...
salam aidiladha ...!
lam kenal jua!

to Gen2Merah : haha... tudia...
nilai 7 k.....
sila beri tunjuk ajar...
:)

to .*.WiE.*. : ramai lagi yg tinggi- tinggi belaka...
xpe, teruskan berblog


to| cik azeya | : wah, lebih ckit jer... hehe...
:p

RinsyaRyc said...

<--- 17,000

egege

DzuLagiL said...

to RinsyaRyc : haha...blogger femes mesti lg mahal... :p

onie said...

kalau lah dapat jual,dah ley beli tab 3 keping dah,hehe

DzuLagiL said...

to onie : harap2 harapan tu jadi kenyataan... :)

Pendamba Mawar said...

blog PM murah jer

Ridmichi said...

aq nak bli.. riduan ni.. sama matrik ngan ko.. join blog aq yep..

DzuLagiL said...

to Pendamba Mawar : sama ler kita. Xpa, teruskan berblogging...

to Ridmichi : wah, terharu.....
satgi aku mai blog hang...

Carl Zafran said...

salam....
wow...nice info....
mahal blog tuan tanah :)