Friday, November 21, 2008

TeRaTak 19........!


jangan lihat pada luarannya, lihatlah pada dalamannya.......



Exam...Exam...Exam...
berakhir gak nampaknya...
begitu juga dengan semester untuk foundation...
Well, rumah merupakan tempat pertama yang ingin aku jejaki apabila semester berakhir.
Nak tak nak... terpaksa gak aku kemaskan bilik sampailah kosong...
sebab?
Teratak yang aku duduki ini hanyalah rumah sewa sepanjang aku belajar kat IPDA. Lepas nie, terpaksa plak hidup dalam asrama.

huhu....
Hari nie genaplah seminggu aku meninggalkan teratak 19...
Untuk pengetahuan korang, teratak nie merupakan rumah sewa pertama dalam hidup aku. Di teratak nie, aku mengenal banyak perkara. Aku mengenal erti persahabatan, aku mengenal erti keramahan, in fact, banyak lagi....
Apa-apa pun, teratak nie telah banyak meninggalkan nostalgia yang sangat berharga. Terima kasih buat semua "housemate" aku. Korang merupakan "housemate" terbaik.


p/s : Biasanya, orang selalu menyesal atas benda yang sudah tiada. Maka, hargailah apa yang anda ada....!

5 comments:

R@FfLe$iA said...

maksudnye..hg dah abeh study kt ipda ke??

DzuLagiL said...

haha...
idok ler..
skrang nie plak tunggu result nak persue ke deegree program....
lama lagi...

R@FfLe$iA said...

oo..igt dah abeh,t'kjut gak la aku..tp rumah sewa kne kosongkan??lme x ko cti??

hans said...

ups
idup ni memang banyak kenangan
paling manis kenangan terindah

DzuLagiL said...

salam, tul tu...
setiap detik merupakan setiap pengalaman yang berharga dan perlu dihargai...!