Monday, July 20, 2009

Ultraman & Guru Malaysia...?


Salam 'alaik,
erm, agak lama x update blog nie...
mungkin sibuk ngan hal-hal keduniaan...
kekadang macam nak delete jer akaun blog aku nie...
bukan per, aku nie kekadang semangat nak berblog...
kekadang plak ...er, x tau ler...
lgpun, ada lg ker yg baca blog aku nie...(haha, pasrah jer...)

Diam x diam dah sebulan aku masuk sem baru nie....
intake junior baru jer lps seminggu...
jd, kepada junior-junior baru nie...
ucapan "slmt dtg" drpd senior korang nie.... (baiknyer aku..haha..)

Dah abih mukadimah, entri kali nie...
aku masukkan sebuah video berkaitan ultraman & guru...
ada kaitan ker??
apa pendapat korang semua....?
sekadar untuk berhibur...




p/s : psssst, aku nie bakal guru gak. X tau ler perasaan aku camne...?

5 comments:

naz ilyn said...

salam kenal...
samalah kita kekadang blog ni melalaikan sebab tu terasa bagai kehilangan sesuatu... sedang mencari sesuatu yang hilang...

~najihahfaizahazaman~ said...

ekkeke..kelakar lak tgk ultraman
kesukaan mase kecik2 jahil2 dululaa..
act, x dpt tgk scr jelas pon utube nih..
huhuhu..
apapun slmt menjadi guru yang baek..dan berdedikasi..
*niat krn Allah*

selamat menghayati ramadhan~

az CINTA azr said...

hahha...smrt lah klip ni.kelakar jgk aku tgk otomen2 tu menari.haha

btw..aku rasa clip ni seswai utk cikgu disiplin je.sbb blh lah diorg fire studnt yg jht.haha..

btw...if ko nk stop blogging..x meriah lah duni blog nnti.just ko bt partime blogging lah..xpyh lah smpi nk delete.

aimi amush said...

salam. soal chatbox kene spam tu, rasanya ada cara dia nak prevent spam tu. saya dulu pun member yang tolong wat kan. memang sengal gile komen mereke, but u know, it's a spam yang lansung tidak berguna heheheh

DzuLagiL said...

to naz ilyn,
terima kasih atas perkongsian tue...
hargai sgt...
teruskan perjuangan...

to ~najihahfaizahazaman~
salam 'alaik,
terima kasih...
asbab kejayaan manusia terletak pada agama...
hanya melalui dakwah manusia x kan lalai...
kerna dakwah itu adalah sebagai suatu perigatan kepada lalai...

slmt menghayati ramadhan jua..!

to az CINTA azr,
skadar suatu perkongsian...
moga2 dipermudahkan...
thanks, dude!

to aimi amush,
erm, betui tu...
btw, skrg nie dah letak chatbox baru...
singah ler kalau ada masa...