Sunday, June 1, 2008

SeMesTeR BrEaK...?


Salam....

Semester break?

best ker......
tapi apa yang aku dah buat sepanjang semester break nie?

ape-ape pun,
aku takdelah buang masa sangat
ada gak benda yang aku buat.....
kekadang ade gak yang negatifnya...

antaranya:-
  1. mengajar kelas pada waktu malam
  2. buat motivasi kat budak-budak sekolah
  3. buat tayangan multimedia.....(movie maker jer)
  4. jumpa ngan member lama wat gathering
  5. online non-stop
  6. makan, tidur, tv
  7. main game jer....
aku wat movie maker pun tujuan motivasi ngan sajer surprise untuk member aku....
jadi, bagi sesaper nak bagi hadiah hari jadi......
aku cadangkan korang wat tayangan multimedia...
mesti member korang hepi punyer.....
aiseh gune jer ape-ape perisian.....adobe, powerpoint, flash, moviemaker....dll.
korang pun dpt isi masa lapang...
tak gitu?

p/s : tengah cuti sem ker?

3 comments:

UnKnOwN said...

good attitude...
haha...
cam knal jer org kt dlm video...

xzero said...

ye ke org akan hepi bile dpt video???
Tuan hamba berasa sungguh sangsi dengan kenyataan yg dibuat oleh saudara itu..

DzuLagiL said...

to UnKnOwN
erm...
ye ker...huh

to xzero
haha...
lain orang lain ragam