Monday, June 7, 2010

TAG : aku kena TAG..!




Salam 'alaik,
Erm, agak lama rasanya blog ini tidak di"tag"kan. Sebelum nie, aku pernah gak kena "tag". Tapi, disebabkan kemalasan yang sangat dahsyat...aku abaikan. (teruk tul aku nie???). Cuma, kali nie aku agak terpanggil untuk melayan tag nie. So, trimas aku ucapkan kepada saudara syafiq ridhwan melalui blognya terompah in da h0use!!. Thanks again, bro!
Actually, dia bagi awal bulan 5 ari tu. Sori bbyk..!

1. Apa yang anda buat kalau anda tahu member anda tikam dari belakang?
Erm, stakat nie xde ar plak naik main tikam belakang nie. Kalau ada pun, takde seserius mana. Btw, aku just terima jer member aku nie. Sesungguhnya, bencilah pada perangai buruknya tetapi bukan pada orangnya. Mungkin si polan tersebut boleh berubah.

2. 6 orang di hati anda?
Aiks, awat ler bagi enam. Hati aku masa kosong lagi....

3. Anda rasa anda comel?
Comel?...ahakz. Lawak bebenor kome nie....

4. Single or taken?
complicated....(menjawab x?)

5. Blog yang anda suka?
basically, banyak blog yang aku suka aku letak link kat dalam blog aku. Tapi, baru aku perasan. Semua link blog aku dah hilang. Mungkin hari tue, tersalah tekan. (astaghfirullah...sori, bbyk)

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
erm, jarang tido kat katil.... So, clean and clear jer... (lantai..oh lantai)

7. Latest text mesej?
Wazeery : Ko laki orang... (adoi, smpai hati angpa sumer x ajak aku kuar...status aku kan complicated)

8. Last phone call?
Wazeery... dia nak ajak aku kuar. Tapi, aku ada hal tadi. (Sori bebanyak...!)

9. Hari terakhir anda menanggis?
er, x sure ar...

10. List 5 warna kegemaran ?
er, semua kaler yang lembut. Mood aku sering berubah-ubah...

11. Orang terakhir anda berYm?
Muhammad Afiq... member masa sekolah menengah dulu.

12. Anda peminat MCR?
Of coz, X...!

13. Apa perasaan anda bila jawab tag ni?
Dapat mengisi masa lapang cuti semester... xde perasaan kut...

14. Anda rasa tag ni best?
Er, no komen. Apa-apa pun, terima kasih sebab menge"tag" blog aku.

15. ok TAG lagi sepuluh orang ?
adoi...senarai blog list aku dah hilang. (aku try bagi list blog yang aku follow)
  1. kayrail fareast
  2. si otakkusut
  3. amanina
  4. meeze
  5. mirauttika
  6. etuza
  7. mizzmira
  8. yazidsalikan
  9. bedtime stories
  10. didieseven

3 comments:

Amanina said...

hak hak hak. akan diusahakan buat secepat mungkin. :D

~ M E E Z E @ M I J I ~ said...

sy dh tgok kesemua blog awk.. wah.. rajinnye awk ni yek, menulis blog, biasalah tu org yg rajin akn merendahkn diri.. hehehehe

DzuLagiL said...

to Amanina
erm...chaiyuk3x


to ~ M E E Z E @ M I J I ~
erm, blog anda pun penuh informasi...
kekadang jeles gak dgn cara penulisan blog anda...
sgt detail dan cermat...
tahniah...!!