Friday, January 9, 2009

SeLaMaT KeMBaLi ke SeKoLah....!



Al-kisah bermula....

Tahniah diucapkan kepada si polan bin si polan kerana telah berjaya ditawarkan mengikuti Program Ijazah Sarjana Muda.....

tup...tap...
tup...tap...

Pergh...Baru-baru nie, aku baru jer terima surat lapor diri. Dah hampir dua bulan gak aku bercuti. Cuti semester hujung tahun kali nie memang agak panjang. Tapi, masa sudah pasti sentiasa berlalu. Di penghujung cuti inilah baru banyak panggilan dan sms masuk dari member-member sekuliah bertanyakan tentang lapor diri nie. Kalau tak, sepatah bunyi mahupun huruf langsung tak dengar berita. Mahu tak mahu terpaksa "welcome back to school". Semangat baru....Jiwa baru.... Matlamat baru!



p/s : harap-harap ada masa nak online... Waktu berehat sudah pun habis, jom kembali ke "sekolah".

11 comments:

~najah najihah~ said...

salam..
selamat kembali teruskan perjuangan!!
smg istiqamah di jalan-Nya~

DzuLagiL said...

salam...
mudah-mudahan...

paan said...

bro,bape umur ko???

DzuLagiL said...

salam,
19 thun...
awat??

Amin Baek said...

huh...dzul..good post..
smoga istiqamah..insyaallah

DzuLagiL said...

salam,
amin baek...
syukron...moga2 ang pun dipermudahkan segala urusan oleh-NYa

i.Z.z.A.t.Y said...

welcome back!
hahah

kuizikel said...

IPDA? ko ke? wah klu betul sblh je Bakal Opis aku ..heheheheh

DzuLagiL said...

to izzaty...sama-sama...!

to kuizikel....aiks, polimas ke ipda?

kuizikel said...

zul.. kat POLIMAS.. dekat gitu kan ?

nway blajo rajin2 yek

DzuLagiL said...

to kuizikel
salam,
slmt berjiran...